Blackjack spellen: een overzicht van de verschillende varianten

Zoals jullie allemaal weten zijn er verschillende soorten spellen en u kunt ze online spelen op uw gemak met het comfort van uw huis, hotel of bus. Een overzicht:

black-jackEuropese Blackjack

De Europese blackjack bestaat al jaren en zoals de naam al doet vermoeden wordt dit spel het meest in Europese landen gespeeld! Het is één van de meer fundamentele blackjack varianten die gevonden kunnen worden en dit heeft voor een deel geleid tot zijn populariteit. Dit gemakkelijk en nog gemakkelijker te begrijpen spel zal nooit merken dat u zich op het hoofd krabt over een van hun spelregels. De Europese blackjack maakt gebruik van twee volle stokken standaard-speelkaarten.

 

 

Blackjack Gold

 

Laten we beginnen met deze exotische blackjack die u zal betoveren zodra u dat speelt. Het doel is om de dealer te verslaan door het hebben van hogere kaarten in de hand niet boven de 21 gaan. Merk op dat als u hoger heeft dan 21 dat u verliest, zelfs als de dealer ook meer dan 21 punten heeft (blackjack is dus in het voordeel van de dealer). Als zowel de speler als de dealer hetzelfde aantal punten hebben wordt dit een “push” genoemd en geen van beide spelers noch de dealer wint.

 

Let-em-ride-blackjack-variantLet ‘Em Ride

 

Let ‘Em Ride is een van de eerste spellen van de golf van nieuwe casino spellen die opkwam in de late jaren negentig. Het is een eenvoudig op poker gebaseerd spel waarbij de speler alleen wordt betaald op basis van zijn vijf kaarten in de hand. Geen zorgen over de gekregen kaarten. Het bijzondere is dat als de kaarten worden getoond de speler de mogelijkheid heeft om zijn inzet te verminderen als hij deze kaarten niet graag heeft. Vanaf 2013 is Let ‘Em Ride er nog steeds maar haar populariteit neemt af.

Super 21

 

Super 21 is een grote favoriet onder de online-spelers. Waarom? Nou, het combineert de vaardigheid die u nodig heeft bij blackjack met een beetje meer geluk dan het gebruikelijke spel om een ​​spannende nieuwe ervaring te creëren. Net zoals bij blackjack moet een speler zo dicht mogelijk bij de 21 komen terwijl hij ook nog steeds een hogere totaal moet hebben dan de dealer. Om de kaarten te kunnen ontvangen moet een speler eerst een weddenschap plaatsen. De kaarten worden met de rotatie van de dealer gedeeld, van links naar rechts. Van de hand van de dealer wordt één kaart open en een kaart met het gezicht naar beneden getoond. Een speler kan dan kiezen om meerdere kaarten te krijgen voor hun hand of showdown en zien wie het dichtst bij 21 komt zonder hier overheen te gaan.